Zahraničné novinky 06/2017

Zahraničné novinky 06/2017

Roveri , poďte táboriť s maďarskými skautmi!

Pre tých, ktorí nemajú táborenie nikdy dosť, máme skvelú ponuku. V dňoch od 24.7. – 3.8. 2017 bude prebiehať tábor v meste Vinica s maďarskými skautmi, ktorí otvárajú svoje brány aj pre niekoľkých z Vás! Jazykovej bariéry sa nemusíš báť, čaká na Teba skvelý program s historickým nádychom. Stálo by to presne 100 €. Ak máš záujem, prihlás sa na international@skauting.sk najneskôr do 30.6. 2017.
Chystáš sa do zahraničia? Daj nám vedieť!
Vyplň prosím, tento formulár.  V prípade čohokoľvek , bude dobre ak o Tvojej ceste budeme vedieť. https://docs.google.com/a/scouting.sk/forms/d/e/1FAIpQLSeGT3KyQkjPs0vo0YQrd97BwZazBc1xHieFxnCMSNKstakM-g/viewform

Hľadajú sa dobrovoľníci na Stredoeurópske Jamboree 2020 na Slovensku!

Máš záujem byť na tejto akcii jeden z dobrovoľníkov?  Určite sa pre Teba nájde miesto v oblasti, ktorá Ti sadne! ☺ nezáväzne sa môžeš prihlásiť v tomto formulári: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDhH-8433BXfSTv-DBVsNDA1dSpQ-Q65Yg8ulTtqvo6jUitQ/viewform?usp=sf_link

 

Výberové konanie na združenú pozíciu tajomníka Zahraničnej rady a Rady pre rozvoj

Ústredie Slovenského skautingu vyhlasuje výberové konanie na združenú pozíciu tajomníka Zahraničnej rady a Rady pre rozvoj.
Viac info na : http://skauting.sk/skauti/aktuality/vyberove-konanie-na-zdruzenu-poziciu-tajomnika-zahranicnej-rady-a-rady-pre-rozvoj/

Odkladaj si do prasiatka, prihlasovanie na svetové Jamboree je tu!

Aj ty chceš zažiť naozaj svetovú skautskú akciu a rád by si vycestoval do USA? Pozor, v lete 2019 sa Ti tieto túžby naplnia! Staň sa súčasťou slovenského kontingentu na 24. svetové skautské jamboree, ktoré sa bude konať v Summit Bechtel Reserve, v Západnej Virgínii. Stačí vyplniť prihlášku a následne už len sledovať novinky týkajúce sa jamboree vo svojej mailovej schránke. Cena celého pobytu vrátane cesty sa bude pohybovať okolo 1950€ (v závislosti od cien leteniek a podobne). Nezľakni sa však, stále máš viac ako dva roky na to aby si na tento nezabudnuteľný zážitok našetril. Neváhaj a vyplň PRIHLÁŠKU https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccMOELW4ow9E6QhjmIt3VMANshT_L8MCACxVt6oF0eGihZrQ/viewform už dnes! V prípade ďalších otázok sa ozvi Škorici na eva.novotna@skauting.sk

Seminár o zahraničnom skautingu

Máš rád skauting a zároveň ťa láka zahraničie?

Zaujíma ťa, ako využiť a zakomponovať zahraničný skautský program vo svojej družine, oddiele alebo zbore?

Chcel by si získať know-how, ako naplánovať a zrealizovať cenovo prijateľnú zahraničnú skautskú expedíciu?

Máš chuť zúčastniť sa väčšej zahraničnej skautskej akcie, alebo robiť v lete dobrovoľníka v jednom z mnohých zahraničných skautských centier v rámci Európy alebo sveta?

Zaujíma ťa, ako fungujú svetové skautské organizácie WOSM a WAGGGS a chcel by si sa o nich dozvedieť viac, prípadne sa zapojiť do ich činnosti?

Odpovede na tieto, ako aj mnohé iné otázky spojené so skautským zahraničím ti poskytne práve Seminár o zahraničnom skautingu.

Seminár pre teba pripravuje Zahraničná rada Slovenského skautingu v spolupráci so Zahraničným odborom Junáka – Českého skauta.

Na seminár plánujeme zobrať 10 slovenských a 10 českých skautov, najlepšie vo veku medzi 17-25 rokov (ale nie je to podmienkou).

Kedy: 7. – 10. septembra 2017
Kde: Bratislava
Cena: 10 €
Prihláška: TU (pozor k dispozícií je iba 10 miest)

V prípade hocijakých otázok nás kontaktuj na dominika.bohmova@skauting.sk.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *