Zahraničné novinky 05/2017

Zahraničné novinky 05/2017

Hľadajú sa dobrovoľníci na Stredoeurópske Jamboree 2020 na Slovensku!

Máš záujem byť na tejto akcii jeden z dobrovoľníkov?  Určite sa pre Teba nájde miesto v oblasti, ktorá Ti sadne! J nezáväzne sa môžeš prihlásiť v tomto formulári: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDhH-8433BXfSTv-DBVsNDA1dSpQ-Q65Yg8ulTtqvo6jUitQ/viewform?usp=sf_link

Poznáme šéfa kontingentu na Roverway 2018!

V lete 2018, od 23. júla do 2. augusta sa uskutoční tradičná putovno-táborová akcia Roverway v krajine tulipánov –  Holandsku. Bude to medzinárodná akcia určená pre roverov, rangerov  a skautov vo veku od 16 do 22 rokov. Túto akciu má pod záštitou ako WOSM tak WAGGGS. Šéfom Slovenskej výpravy pre rok 2018 sa stal Geoffrey Cremer – Fox zo 73. zboru Lučenec.

Výberové konanie na združenú pozíciu tajomníka Zahraničnej rady a Rady pre rozvoj

Ústredie Slovenského skautingu vyhlasuje výberové konanie na združenú pozíciu tajomníka Zahraničnej rady a Rady pre rozvoj.
Viac info na : http://skauting.sk/skauti/aktuality/vyberove-konanie-na-zdruzenu-poziciu-tajomnika-zahranicnej-rady-a-rady-pre-rozvoj/
Odkladaj si do prasiatka, prihlasovanie na svetové Jamboree je tu!

Aj ty chceš zažiť naozaj svetovú skautskú akciu a rád by si vycestoval do USA? Pozor, v lete 2019 sa Ti tieto túžby naplnia! Staň sa súčasťou slovenského kontingentu na 24. svetové skautské jamboree, ktoré sa bude konať v Summit Bechtel Reserve, v Západnej Virgínii. Stačí vyplniť prihlášku a následne už len sledovať novinky týkajúce sa jamboree vo svojej mailovej schránke. Cena celého pobytu vrátane cesty sa bude pohybovať okolo 1500€ (v závislosti od cien leteniek a podobne). Nezľakni sa však, stále máš viac ako dva roky na to aby si na tento nezabudnuteľný zážitok našetril. Neváhaj a vyplň PRIHLÁŠKU https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccMOELW4ow9E6QhjmIt3VMANshT_L8MCACxVt6oF0eGihZrQ/viewform už dnes! V prípade ďalších otázok sa ozvi Škorici na eva.novotna@skauting.sk

International scout camps in Slovakia

Pozvi zahraničných skautov na svoj tábor a zaži medzinárodný skauting na Slovensku, dopraj deckám na tábore nový, nenahraditeľný rozmer táborenia!

viac na http://skauting.sk/skauti/zahranicie/international-scout-camps-in-slovakia/

Lotyšsko pozýva na Jamboree!

Dátum: 6.-12.08.2017.

Miesto: Ezernieki, Lotyšsko (180km od hlavného mesta Riga)

Price: 100 – 140 eur

Deadline na prihlásenie: 15.04.2017 a  01.06.2017.

To sa bude konať na čarovnom mieste v lese pri jazere na začiatku augusta  2017. Stretne sa tam okolo 500 skautov a skautiek z Lotyšska a z iných krajín. Ide o príležitosť osláviť krásnych 100 rokov skautingu v Lotyšsku!
Pre viac info píš na international@scouting.sk
Jamboree “Generation of Campfire” – LITVA
Jamboree sa bude konať v Rumšiškės, jednom z najväčších etnografických múzeí v prírode v Európe. V tábore sa zozbiera nielen 2500 skautov a sprievodcov z celej Litvy, ale aj ich priatelia z iných krajín.
Dátum: 14. – 21. júla 2018
Miesto: Rumšiškės, Litva (80 km od hlavného mesta Vilnius)
Cena: Ceny pre účastníkov začínajú od 100 €; Vodcov a IST – 50 €

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *