Zahraničné novinky 02/2017

Zahraničné novinky 02/2017

Deň zamyslenia 2017
Témou tohtoročného Dňa zamyslenia je „RAST“. S vašou pomocou chceme dopriať čo najviac ľuďom možnosť spoznať skauting. Ako sa môžem do osláv zapojiť s mojou družinou/oddielom? Jednoducho! Tento rok sme azda po prvý krát v histórii SLSK pripravili pre radcov družín/oddielových vodcov slovenskú verziu „Balíčku aktivít“ na Deň zamyslenia, kde nájdete mnoho zaujímavých hier, ktoré môžete využiť pri tvorbe programu.
„Balíček aktivít“ ku Dňu zamyslenia a viac info nájdeš čoskoro tu.


Šéf kontingentu na Roverway 2018 v Holandsku
Dátum: 23.7. – 2.8. 2018
Miesto: Holandsko
Vek: roveri
Roverway sa začína pár dňovým putovaním a po dorazení do skautské centra sa začína program. Spolu s účastníkmi s iných krajín si ukážete aké hry zvyknete hrať, aké jedlá variť a porovnate Vaše skautské zvyky,schopnosti a zdatnosti. Ak máš záujem o pozíciu šéfa kontingentu, vyplň tento formulár.


Skautky/Skauti z Bruselu hľadajú parťákov na stretnutie v Júli na Slovensku
Prezentujú sa ako skupina 25 ľudí vo veku od 15-18 rokov a radi by so slovenskými skautmi strávili nejaký čas. Je to jedinečná šanca ako spestriť leto im aj sebe ! Vezmeš ich na puťák, či na tábor? To je len na Tebe! V prípade záujmu píš na international@scouting.sk


Byť vedúcim na českom nábore? Prečo nie?
Vieš si predstaviť stráviť 2 týždne v objatí českej prírody blízko Bavorska? Máš 18 a nebojíš sa výzvy? Výborne! Tvoji skautský bratia Ťa už čakajú! Téma tábora je : Ruská kolonizácia Aljašky, pre viac info píš na international@scouting.sk


International scout camps in Slovakia
Pozvi zahraničných skautov na svoj tábor a zaži medzinárodný skauting na Slovensku, dopraj deckám na tábore nový, nenahraditeľný rozmer táborenia! Viac tu.


Intercamp 2017
Dátum: 2-5.6. 2017
Miesto: Nemecko
Vek: vlčatá,skauti, roveri
Intercamp je medzinárodná akcia so skvelým programom a kopou zahraničných skautov. Tentoraz u skautských bratov v Nemecku. Máš záujem zúčastniť sa alebo byť šéfom slovenskej výpravy? Vyplň tieto dotazníky!
Šéf, Účastník


Dobrovoľnícka služba na Kaprálovom mlyne v Česku
– hľadá sa dobrovoľník od septembra 2017 po dobu jedného roka. Zaujala Ťa táto ponuka? Napíš na international@scouting.sk a dozvieš sa viac!


Estónske národné jamboree 2017 – Koleso dobrodružstva
Dátum: 8-15. 7. 2017
Miesto: Tangametsa Hunting Lodge and Camping Center
Vítaní sú všetci starší ako 12 rokov.  Staff 18+
Zažiješ tu napríklad deň venovaný zdraviu, extrémnym športom, paintballu, cvičeniu jogy a tancu! Program vyzerá veľmi lákavo. Prídeš to overiť? Pre viac info: international@scouting.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *